RÓLUNK.

CREDIT MANAGEMENT GROUP

Professzionális megoldások a kockázat és kinnlevőség kezelés területén. Bízza ránk a credit managementet!

OUTSOURCE.

Megcsináljuk.

Credit management BPO szolgáltatás a credit4sales platformunk segítségével.Szervezze ki hozzánk credit managementjét!

KNOW.

Megmondjuk.

Vevő és ágazatelemzések, tanácsadás, belső credit management fejlesztése. Hallgasson ránk!

INSURE.

Megóvjuk.

Testreszabott hitelbiztosítási programok, egyedi megoldások. Bízza ránk hitelbiztosítását!

LEARN.

Megtanítjuk.

Credit management képzések, workshopok, tréningek, nem csak credit managereknek. Fejlesszük együtt munkatársait!

CÉGTÖRTÉNET

A Credit Management Group 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a vállalati (B2B) szegmens részére professzionális credit management szolgáltatásokat nyújtson. Hiszünk abban, hogy a credit management stratégia eszközéként alkalmazható és tényleges versenyelőnyt jelent. Munkánk során számos új megoldást és szolgáltatást dolgoztunk ki, de emellett folyamatosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi piacon elérhető credit management újításokat, a szakmai és technológiai újdonságokat is. Stratégiai célunk a legmagasabb színvonalú megoldások elérhetővé tétele a hazai vállalatok, azaz Ügyfeleink részére, ezért folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat a vállalati kockázatkezelés, credit management témaköréhez kapcsolódva.

Munkatársaink sokéves banki és hitelbiztosítói tapasztalattal a hátuk mögött évek óta dolgoznak a credit management területén.

SZAKMÁT ÉPÍTÜNK – MAGYAR CREDIT MANAGEMENT SZÖVETSÉG

Üzleti tevékenységünk mellett kiemelten fontosnak tarjuk a vállalati kockázatkezelés szerepének hazai erősödését, a kockázatkezelési szaktudás széleskörű elterjedését, valamint a szállítói hitelezés színvonalának emelését is. Ez a megfontolás vezetett ahhoz, hogy több meghatározó magyar, ill. nemzetközi hátterű vállalattal együttműködve 2010-ben megalapítottuk a Magyar Credit Management Szövetséget, melynek köszönhetően a területtel foglalkozó szakembereknek lehetőségük nyílik szakmai rendezvényeken részt venni, a folyamatos szakmai kommunikációra/konzultációra, valamint a credit management ismeretek és tapasztalatok cseréjére.
(Részletes információk: Magyar Credit Management Szövetség-ről)

Nemzetközi kapcsolatok - ICBA

A nemzetközi kapcsolatok fontosak számunkra, hiszen ebből Partnereink profitálhatnak. A Credit Management Group hitelbiztosítási alkusz területe tagja és magyarországi hivatalos képvislelője a ICBA-nak (International Credit Brokers Alliance), a világ vezető, hitelbiztosításra specializálódott szakcsoportjának.

ICBA Creditmanagement szövetség
Szentirmay Péter

SZENTIRMAY PÉTER

ügyvezető

Néhány év banki tapasztalatszerzés után 2002-ben csatlakozott az Euler Hermes Magyar Hitelbiztosító Zrt-hez, ahol előbb értékesítési vezetőként, majd később kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként dolgozott. 2007-óta a Credit Management Group tulajdonos ügyvezetője.

A Credit Management Group stratégiájáért, termékfejlesztésért és értékesítésért felelős vezetője.

Szentirmay Péter

SCHMIDT ÁKOS

ügyvezető

Szakmai pályafutását a bankszektorban kezdte, ahol a több mint 5 évig foglalkozott vezetőként kockázatkezeléssel és nagyvállalati hitelezéssel. Kockázatkezelési szenvedélye azóta sem múlt el, ő építette fel a Credit Management Group elemző csapatát. 2007-ben partnerként csatlakozott hozzánk, ahol az elemzési és tanácsadási üzletágat vezeti, valamint a képzési programokért felelős.