MODULÁRIS KÉPZÉSEINK

LEARN.

A jól képzett munkatárs a legnagyobb érték. A tudásuk, szakképzettségük sokszor döntő tényezővé válik a kiélezett versenyben. Fejlessze Ön is munkatársait! A credit management oktatási programjaink és workshop-jaink meglapozzák és fejlesztik a kockázattudatos gondolkodást, nem csak a pénzügyi területen, de az egész vállalati szervezetben.

RÖVIDEN A KÉPZÉSRŐL

Hatékony credit management nélkül ma már elképzelhetetlen a vállalatok hosszú távú eredményes működése. Mivel hazánkban a felsőoktatásban nincs kifejezetten credit management irányú képzés, ezért fontos, hogy a kapcsolódó területeken (pl. pénzügy, mérlegtan, jog, külkereskedelem) szerzett elméleti tudást egységes rendszerbe rendezzük és kiegészítsük gyakorlati tapasztalatokkal. Képzéseinken hozzáférést biztosítunk Önnek és munkatársainak a legfrissebb nemzetközi szakmai ismeretekhez, eljárásokhoz, módszerekhez. Oktatásaink és tréningjeink gerincét esettanulmányok alkotják, amelyekkel könnyen és gyorsan megalapozható a credit management szaktudás.

Képzéseink kis létszámú csoportokban kerülnek megrendezésre, ahol az egyéni és csoportmunka is előtérbe kerül.

Lesson in progress

BASIC MODUL
(1 nap)

Az alapok.

Üzleti információ források, értékelési alapelvek, kockázatkezelési elvek, hitelbiztosítás működés, behajtási alapelvek és gyakorlati ismeretek, esettanulmányok, konkrét példák elemzése, versenytársak értékelése credit manager szemmel, stb.

Amit mindenkinek tudni kell.

ADVANCED MODUL
(3 nap)

Friss tudás gyakorlati szakembereknek.

Cégstruktúrák, átlagostól eltérő cégek gazdálkodásának sajátosságai. Különböző ágazatok kockázati sajátosságai, vállalati kockázatkezelők tapasztalatai. Éves beszámolók, mérlegek, kreatív könyvelés, beszámolók tudatos torzítása, eszközök, módszerek és egyéb finomságok. Hatékony követeléskezelés jogi háttere.

Tudás ami kamatozik.

PROFESSIONAL MODUL
(3 nap)

A teljes fegyverzet.

Cash-flow elemzés, scoring modelek, IT platformok, automatizálás, riporting, credit policy, kiválasztás és stresszkezelés. És persze esettanulmányok, gyakorlati példák, csoportmunka.

Profiktól nem csak profiknak.