SPECIÁLIS KÉPZÉSEINK

LEARN.

A jól képzett munkatárs a legnagyobb érték. A tudásuk, szakképzettségük sokszor döntő tényezővé válik a kiélezett versenyben. Fejlessze Ön is munkatársait! A credit management oktatási programjaink és workshop-jaink meglapozzák és fejlesztik a kockázattudatos gondolkodást, nem csak a pénzügyi területen, de az egész vállalati szervezetben.

A TUDÁS MINKEDENKIÉ

A credit management ismeretek nem csak a munkavállalók egy szűk csoportjának fontosak, hanem mindenkinek hasznos, aki kapcsolatban áll a vevőkkel. Értékesítés, vevőkezelés, customer service. A vevő elégedettebb, a kapcsolat tartós, az üzlet profitábilisabb, a munkatársak pedig sikeresebbek lesznek, ha tisztában vannak a kockázati szempontból releváns információkkal, ismeretekkel.

CREDIT MANAGEMENT AZ ÉRTÉKESÍTŐKNEK

Érdekli Önt, Miként járulhatnak hozzá az eredményesebb értékesítéshez a vevőkkel kapcsolatos pénzügyi információk ismerete? Miért támogatnak a pénzügyes / credit kollegák bizonyos ügyleteket és miért blokkolnak másikakat? Milyen szempontok döntenek arról, hogy ki számít megbízható vevőnek? Érdekli, hogy a vevői és versenytársai milyen árréssel (eredményességgel) dolgoznak?

Ha Ön nemcsak az értékesítési számokért, hanem a vevők pénzügyi teljesítéséért is felelős, akkor az Ön számára is ajánljuk a speciálisan az értékesítők számára kidolgozott credit management képzésünket.

Megtanítjuk Önt arra, hogyan mérheti fel a vevőben rejlő potenciált, hogyan kaphat támpontokat az árazáshoz és a fizetési kondíciókhoz. Konkrét eseteken keresztül mutatjuk be az eszközöket amelyek, segítenek időben felismerni a fizetési kockázatokat és a problémás helyzetek kezelését.

Graph

RISK ANALYST KÉPZÉS

Hitel nyújtásához hitelezésben járatos szakemberekre van szükség. Nincs ez másként vállalatok közötti az áruhitelezésben sem. Risk analyst képzésünket vállalati és banki kockázatkezelőknek ajánljuk, akiknek folyamatosan felügyelniük kell a partnerek fizetőképességét, kockázatát. Önt és munkatársait megtanítjuk arra, milyen információforrásokra támaszkodjon, hogyan ismerjen fel kreatív könyvelési technikákat, hogyan vegyen figyelembe ágazati sajátosságokat, hogyan készítsen átfogó partnerminősítést. A társterületekkel való hatékony kommunikáció kialakítása szintén része képzésünknek.

IN-HOUSE TRÉNINGEK

Egyedi felépítésű, testreszabott oktatás Önnek és munkatársainak. A tematika előzetes igényfelmérés alapján egyedileg kerül kialakításra, a tréning pedig igény szerint kiegészülhet előzetes és utólagos tudásszint méréssel. In-house képzésünk lehet eseti vagy rendszeres program, amelyek általában workshop formában kerülnek megrendezésre. A nyílt, más vállalatok által is látogatott képzésekhez képest itt sokkal több lehetőség van saját esettanulmányok, saját tapasztalatok feldolgozására. Ezen oktatások kiválóan alkalmasak arra, hogy több terület képviseli is részt vegyenek, így a területek közötti együttműködés is fejleszthető. Ha szeretné az értékesítés és a pénzügy közötti feszültséget enyhíteni és hatékony kooperációt kialakítani, akkor Önnek az in-house tréningjeinket ajánljuk.