OUTSOURCE.

Megcsináljuk.

Az üzlet: lehetőség és kockázat egyben. Ön koncentráljon a lehetőségekre, mi pedig kezeljük a kockázatokat. Bízza ránk credit management folyamatait, az információgyűjtéstől az értékelésig, a minősítéstől a limitkezelésig, a hitelbiztosítástól a behajtásig. Együttműködésünkkel a credit management stratégiai eszközzé válik, amellyel nem csak a hitelezési veszteségek csökkenthetők, hanem segíti az üzleti döntéseket, támogatja az értékesítést és javítja a hatékonyságot.

MEGOLDÁSAINK

A változásokhoz való alkalmazkodóképesség, a lehető leggyorsabb reakció sokszor döntő az üzleti sikerben. Különösen igaza ez a kockázatkezelésben, credit managementben. Outsourcing megoldásaink a teljes vevő életciklus során, vagy annak meghatározott szakaszában ezt a pluszt biztosítják Önnek.

RÉSZLETEK

Credit4sales ONLINE PLATFORM

Együttműködésünk színtere a RiskCover online credit management platform, amely funkcióival forradalmasítja a credit managementet. Hatékony folyamatok, nagyfokú automatizáltság, mindez úgy, hogy alkalmazkodik az Ön üzleti stratégiájához. A folyamatok jól kontrolálhatók, a vevőkhöz kapcsolód minden információ és tudás egy helyen elérhető. Mindez egy gombnyomásra.

RÉSZLETEK
Riskcover

GYORSAN, EGYSZERŰEN, KÖLTSÉGHATÉKONYAN, EGYÜTT. ÍGY KÖNNYEBB.

Érjen el kiemelkedő eredményeket, miközben megvédi bevételeit, kézben tartja cash-flow-ját, optimalizálja a működést, kontrollálja a költségeket és pontosan ismeri partnerei kockázatait.

A folyamatokat mindenkor az Ön igényei szerint alakítjuk ki, dedikált credit manager munkatársunk az Ön által elfogadott szabályok alapján minősíti a vevőket, felügyeli a kinnlevőségeket és tesz javaslatot hitelkeretek felállítására, feltételekre, fedezetekre, vagy éppen behajtásra. A döntés lehetőségét pedig minden szükséges ponton visszaadjuk Önnek, mindezt automatikusan, a RiskCover online credit management platformunkon keresztül. Így a naprakész információ, tudás azonnal elérhető, nem csak Önnek, de jogosultsággal rendelkező munkatársai számára is.