Credit4sales ONLINE PLATFORM

OUTSOURCE.

Azonnali hozzáférés a tudáshoz, folyamatos rálátás az információkra, automatikus értesítések, javaslatok jóváhagyása, kommunikáció és persze mindez átláthatóan, egyszerűen. Úton vagy az irodában, Ön mindig pontosan tudja, mit történik a vevőkkel.

Ez a credit management a 21. században.

ONLINE CREDIT MANAGEMENT

A credit4sales credit management rendszerünk, mint outsourcong platform, az összekötő kapcsot jelenti Ön és a dedikált credit manager szakemberünk között. Bejelentkezést követően Ön azonnal látja, mi történik a vevőkkel, milyen feladok lettek elvégezve és melyek várnak elintézésre.Folyamatosan információt kap arról, hogy változik a vevők minősítése, hogyan alakulnak a limitek, hogy áll a kinnlevőség kezelés, milyen ügyek vannak folyamatban.

A rendszerben értesítést kap, ha valamely helyzetben az Ön jóváhagyására van szükség. A RISKCOVER-en keresztül Ön azonnali online kapcsolatban állhat a céginformáció szolgáltatókkal, vagy a hitelbiztosítóval, így akár közvetlenül is rendelhet információt vagy küldhet limitigényt biztosítójának.

Riskcover

TASKOK

Azonnali információt kap arról, hogy valamely vevőnél milyen események, döntések történtek korábban és milyen feladatok várnak elintézésre.

JÓVÁHAGYÁSOK

Hatásköri rend szerinti jóváhagyások, amikor munkatársunk javaslatát Önöknek szükséges jóváhagyni (pl. limit javaslat, követelésbehajtó partner megbízása stb.).

CREDIT CRM

Minden kockázat releváns információ egy helyen elérhető. A minősítéstől a limitekig, a biztosítékoktól az elemzésekig, a céginformációtól a hitelbiztosítóig. És persze minden archiválva.

AUTOMATIKUS RIPORTOK

Vevőtalálkozóra készül, épp stratégiai döntésre készül, vezetői megbeszélést készít elő? A testreszabott riportok online elérhetők a rendszerben, legyen szó akár egyedi vevőkről, akár az egész portfólióról.