INSURE.

Megóvjuk.

Kockázat nélkül nincs üzlet. Túl sok kockázat viszont ingataggá teszi az évek alatt, sok munkával felépített cégét és az elért eredményeket. A fizetésképtelen vevő nem csak veszteséget okoz és rontja a likviditást, de rengeteg új értékesítés szükséges ahhoz, hogy a kiesést pótolni lehessen.

ÜGYFÉLPORTÁL

Állásfoglalások

A hitelbiztosítási szerződések használatát megkönnyítő iránymutatásokat, állásfoglalásokat gyűjtöttük össze az Ön részére, amelyek a mindennapokban segítik a hitelbiztosítás megfelelő működtetését.
Ezen információk kizárólag regisztrált ügyfeleink számára elérhető.

Elemzések

A hitelbiztosítók által publikált kutatások és elemzések, amelyek betekintést engednek egy-egy ágazat, ország, vagy régió helyzetébe, kockázataiba és kilátásaiba.
Ezen információk kizárólag regisztrált ügyfeleink számára elérhető.

KONSTRUKCIÓK

Tekintse át hitelbiztosítási megoldásainkat, hogy az Önöknek legmegfelelőbb konstrukciót alakíthassuk ki.

RÉSZLETEK

ALKUSZ

A CRS Közép-Európai Hitelbiztosítási Alkusz Kft. adatai.

RÉSZLETEK

Digital Credit Broker

A CRS Kft. új digitális projektje, hogy a hitelbiztosítás minden vállalkozás részére elérhető legyen.

RÉSZLETEK

NE KOCKÁZTASSON TÚL SOKAT!

Bízza ránk kockázatait és mi segítünk megosztani azokat a legmegfelelőbb hitelbiztosítóval. Amennyiben Ön halasztott fizetéssel értékesít vevőinek és a vevő nem fizet, úgy a biztosító megtéríti az elszenvedett kárt. Egyszerűen hangzik, de a megfelelő, testre szabott hitelbiztosítási program kialakításához sok tapasztalat és szaktudás kell, ezt kínáljuk Önnek!

EGYEDI IGÉNYEK - EGYEDI MEGOLDÁSOK

Megoldásaink illeszkednek az Ön helyzetéhez és elvárásaihoz. A vevőportfólió mérete, koncentráltsága, az ágazati kockázatok és specialitások, az értékesítési relációk, a termékek egyedisége, az árrés, az alkalmazott feltételek csak néhány tényező azok közül, amelyeket a megfelelő konstrukció kialakításához elemezni kell. A hitelbiztosítás alkalmazkodjon Önhöz és ne fordítva. Ez a feladatunk.

KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

Eltérő méretek – eltérő igények. Hitelbiztosítási szolgáltatásaink figyelembe veszik a cégméretből, rendelkezésre álló erőforrásból, fejlődési szakaszból eredő különbségeket.

KISVÁLLALATOKNAK

Egyszerű és átlátható hitelbiztosítási megoldások, amelyek nem jelentnek túlzott adminisztrációs terhet Önnek. Tudja biztonságban belföldi és export vevőit, miközben vállalkozását építi.

NAGYVÁLLALATOKNAK

Testreszabott hitelbiztosítási koncepciók az Ön egyedi igényeihez igazítva. Dedikált kapcsolattartók, rendszeres kockázatkezelési megbeszélések, folyamatos támogatás. Hosszú távú stratégiai együttműködés a hitelbiztosítóval, hogy Önök megvalósíthassák célkitűzéseiket itthon és külföldön.

NEMZETKÖZI VÁLLALATOKNAK

Nemzetközi kockázatmegosztási programok összehangolt kondíciókkal és a legkedvezőbb feltételekkel. Élvezze a nagyságból eredő előnyöket, miközben mindenhol professzionális helyi kiszolgálást kap.

SZAKÉRTELEM

Tudjuk, hogy a hitelbiztosításban a fedezetvállalás a kulcs. Éppen ezért nem csak a legjobb kondíciók és a megfelelő feltételek kialakításához nyújtunk segítséget, de folyamatosan támogatjuk a hitellimitek, fedezetvállalások szakmai konzultációját.

Munkánk során minden jelentős hazai és nemzetközi hitelbiztosítóval együttműködünk. Cégcsoportunkon belül a CRS Közép-Európiai hitelbiztosítási Alkusz Kft. kizárólag hitelbiztosításra specializálódott közvetítő, amely vezető szerepet tölt be Magyarországon. Nemzetközi partnerünk Európa vezető hitelbiztosítási brókercége, a hamburgi székhelyű Aon Credit International. Társaságunk Magyarországon egyedüliként tagja a BARDO szervezetnek (Hitelbiztosítási Brókerek Nemzetközi Szövetsége).

Hand with a carabiner