KNOW.

Megmondjuk.

Jó döntések és egyszerű, átlátható folyamatok elengedhetetlenek a sikerhez. Különösen igaz ez a vevőkkel kapcsolatos döntésekre és folyamatokra. A versenyképes ár és kiváló minőség fontos, de önmagában kevés: a partnerek akkor igazán elégedettek, ha gyors és rugalmas a kiszolgálás, kedvezők a fizetési feltételek, a velük kapcsolatos döntések érthetők, kéréseik értő fülekre találnak, és nehézségeikben segítséget kapnak. A professzionális credit management ért a vevők nyelvén: fel tudja mérni a partnerek helyzetét, lehetőségeit, kockázatait és ennek megfelelően alakítja a feltételeket.

VEVŐELEMZÉSEK

Ismerje meg vevőit kockázatkezelői szempontból is. Munkatársunk elemzést készít és részletesen indokolja véleményét. Akár személyesen is.

RÉSZLETEK

ÁGAZATELEMZÉSEK

Új piacokra lép? Kíváncsi valamely ágazat részletes elemzésére? A vállalati szintű információkból széleskörű rálátásunk nyílik egy-egy ágazatra, az adott ágazat belső viszonyrendszerére, kilátásaira. Tudásunk szívesen megosztjuk Önnel.

RÉSZLETEK

TANÁCSADÁS

Szeretne saját credit managementet felépíteni? Meglevő folyamatait szeretné továbbfejleszteni? Tanácsadóink az Ön segítéségre vannak és gondoskodnak róla, hogy a célkitűzést siker koronázza.

RÉSZLETEK

CREDIT POLICY

A vállalat hitelt nyújt: ehhez egyértelmű és átlátható szabályok szükségesek. Bízza ránk a feladatot és elkészítjük az Önök saját belső kockázat és kinnlevőség kezelési szabályrendszerét. Sőt, segítünk a bevezetésben is.

RÉSZLETEK

KOVÁCSOLJON VERSENYELŐNYT A CREDIT MANAGEMENTBŐL

Tegye Ön is stratégia eszközzé a credit managementet, legyen ez az ügyfélkiszolgálás új szintje!

A jó döntésekhez szükséges információt és tudást, évtizedes tapasztalattal rendelkező kockázatelemző kollegáink nyújtják Önnek. Szakértőink gyorsan és hatékonyan segítenek kialakítani az optimális credit management folyamatokat és megvalósítani a kockázattudatos döntési kultúrát. Tegye Ön is stratégia eszközzé a credit managementet, legyen ez az ügyfélkiszolgálás új szintje!

SZÉLESKÖRŰ TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ TANÁCSADÓINK AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTJÁK ÖNNEK:

  • Külső szolgáltatók (céginformáció, behajtás) kiválasztása, tenderkiírás
  • Kockázatkezelési és kinnlevőség kezelési szabályok kialakítása (credit policy)
  • Belső minősítési logika kialakítása (scoring)
  • Automatizálás, integrált credit management rendszer bevezetése
  • Szervezetfejlesztés, együttműködés optimalizálása a társterületekkel)
  • Meglevő credit management folyamatok felülvizsgálata, fejlesztése (credit management audit)