LEARN.

Megtanítjuk.

A jól képzett munkatárs a legnagyobb érték. A tudásuk, szakképzettségük sokszor döntő tényezővé válik a kiélezett versenyben. Fejlessze Ön is munkatársait! A credit management oktatási programjaink és workshop-jaink meglapozzák és fejlesztik a kockázattudatos gondolkodást, nem csak a pénzügyi területen, de az egész vállalati szervezetben.

MODULÁRIS KÉPZÉSEINK

Credit manager szakemberképzés, moduláris rendszerben, az alapoktól kezdve. A modulok egymásra épülnek, de minden résztvevő a saját tudásának megfelelő szinten tud bekapcsolódni.

RÉSZLETEK

SPECIÁLIS KÉPZÉSEINK

A credit management részterületeire vonatkozó speciális képzések, illetve a társterületek (pl. értékesítők, kereskedők) számára kínált, azonnal alkalmazható tudás.

RÉSZLETEK

ELSŐKÉNT ÉS EGYEDÜLIKÉNT: AKKREDITÁLT CREDIT MANAGEMENT-KÉPZÉS MAGYARORSZÁGON

Képzésünkön nem csupán a kockázatok pontos megítélése és helyes kezelése sajátítható el, hanem mindazok az ismeretek és képességek, amelyek segítenek "olvasni" az üzleti partnerek számaiból, változásaiból, kommunikációjából és reakcióiból. Vagy éppen a reakciók hiányából.

Credit management tréningjeink interaktív, kis csoportos képzések, ahol számos gyakorlati példán, esettanulmányon keresztül adjuk át a szakmai tudást a résztvevőknek.

  • Program akkreditációs lajstromszám: PL-5504
  • Intézményi akkreditációs lajstromszám: AL-2496

CREDIT MANAGEMENT KÉPZÉS ÖNNEK ÉS MUNKATÁRSAINAK:

Képzési programjainkat ajánljuk minden felelősen gondolkodó cégvezetőnek, aki hosszú távon tervez, valamint értékesítőknek, pénzügyi vezetőknek, credit managereknek, kinnlevőség- és vevőkezelőknek. Így Önnek is.

MIRE SZÁMÍTHAT?

  • Akár egy képzési nap alatt is elsajátíthatók a hitelezési vesztéség megelőzéséhez szükséges legfontosabb információk.
  • A képzési szükségleteket az Ön és vállalata igényeire szabjuk.
  • Igény esetén előzetes tudásfelmérést végzünk.
  • Korszerű és nélkülözhetetlen tudásra építő szakmai fejlődést jelent Ön és munkatársai számára.
  • Az akkreditált oktatási program moduljai tematikájukban egymásra épülnek, de önállóan is értelmezhetőek.
  • Képzés kis létszámú csoportoknak is tartunk, ezzel is segítve az egyes cégekre szabott megoldások felszínre kerülését.
Books